Antena 3 CNN Actualitate Zeci de pasageri au plecat fără bagaje din aeroportul Sibiu. Valizele nu au putut fi descărcate din avion

Zeci de pasageri au plecat fără bagaje din aeroportul Sibiu. Valizele nu au putut fi descărcate din avion

Aproximativ o sută de pasageri care au ajuns duminică seară cu avionul de la Munchen (Germania) au fost nevoiţi să plece din Aeroportul Internaţional Sibiu (AIS) fără bagaje, din cauză că acestea nu au putut fi descărcate din avion.

Zeci de pasageri au plecat fără bagaje din aeroportul Sibiu. Valizele nu au putut fi descărcate din avion
Sursa foto: Getty Images I keremberk
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2023   •   18:07

Din cauza unei erori, compania aeriană Lufthansa a încărcat bagajele pasagerilor într-un container special cu care să ajungă la Sibiu, însă aeroportul sibian nu poate descărca din avioane aceste containere.

La Sibiu, pe aeroport, bagajele pasagerilor sunt încărcate și descărcate din avioane manual.

"Compania aeriană care vine la noi știe în ce condiții se operează, respectiv că la noi nu operăm cu niște UDL (Unit Load Device)-uri, care sunt niște containere.

 La noi toate bagajele de cală se încarcă și se descarcă bulk, manual. 

Citește și: Încă o companie aeriană a început de astăzi operarea pe Aeroportul Băneasa. Primul zbor a fost spre Baia Mare

Cei de la Lufthansa știau că la noi nu se operează cu aceste UDL-uri și cu toate acestea au trimis bagajele containerizate”, a explicat Marius Gîrdea pentru Agerpres.

Potrivit lui Gîrdea, este pentru prima dată când aeroportul sibian se confruntă cu asemenea situație.

Inițial, compania aeriană anunțase că va aduce pasagerii la Sibiu, cu un alt model de Airbus, după care au schimbat avionul și aceasta ar putea fi explicația pentru care s-a încurcat modul de încărcare al bagajelor pasagerilor.

×
Subiecte în articol: aeroport sibiu bagaje Lufthansa container
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close