Antena 3 Actualitate Trenul InterRegio Arad - Constanţa, blocat în nămeți. Pasagerii au îndurat frigul din vagoane

Trenul InterRegio Arad - Constanţa, blocat în nămeți. Pasagerii au îndurat frigul din vagoane

18 Ian 2016   •   09:07

Sute de oameni au fost blocați în câmp în trenul interregio Arad - Constanţa timp de mai multe ore. Garnitura a rămas înzăpezită în localitatea Dragoş Vodă din judeţul Călăraşi. Oamenii au stat în frig de ore întregi, pentru că trenul nu era încălzit.

Mai mult, zăpada a intrat în vagoane, pentru că uşile nu se închid. Unele dintre ele au fost legate cu lanțuri și lacate pentru a nu se deschide în mers.

Marin Ioniță, pasager în acest tren, a trimis redacției Antena 3 imagini revoltătoare care arată condiţiile în care sunt nevoiţi să călătorească.

Alina Predescu, purtător de cuvânt al CFR Călători, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena3, că situația acestui tren este cunoscută la sediul central, iar angajații CFR fac eforturi încă de la ora 7.00 pentru a pune în mișcare vagoanele cu pasageri

Un alt pasager în acest tren, George Alexandru Ţirui, a trimis pe pagina de Facebook Antena 3 Romania mai multe fotografii de la acțiunea de deszăpezire a trenului.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
CFR
Parteneri
x close