Antena 3 CNN Actualitate Pasagerii unei curse Madrid-Timişoara, blocaţi pe aeroportul din Budapesta (VIDEO)

Pasagerii unei curse Madrid-Timişoara, blocaţi pe aeroportul din Budapesta (VIDEO)

Pasagerii unei curse Madrid-Timişoara, blocaţi pe aeroportul din Budapesta (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
07 Sep 2010   •   09:21

Peste 140 de pasageri ai unei aeronave Wizz Air, care efectua cursa Madrid-Timişoara, au rămas blocaţi pe aeroportul din Budapesta din cauza mai multor probleme întâmpinate la decolare şi apoi la aterizare. Oamenii aşteaptă de câteva ore să fie preluaţi de autocare pentru a ajunge la destinaţie.

Potrivit uneia dintre persoanele aflate la bord, avionul trebuia să decoleze luni seară din Madrid şi urma să ajungă la Timişoara în jurul orei 1:20. Din cauza numărului prea mare de oameni aflaţi la bord, aeronava a avut o întârziere de câteva ore. Aceasta nu a fost, însă, singură problemă întâmpinată la decolare. O femeie gravidă a început să acuze dureri de spate. Deşi susţinea că este doar obosită, avionul nu a decolat întrucât se credea că are contracţii şi că intră în travaliu.

Într-un final, aeronava a pornit spre destinaţie luni noapte. Cu câteva minute înainte de a ateriza pe aeroportul din Timişoara, însă, pasagerii au fost anunţaţi că aeroportul de acolo se află în renovare, motiv pentru care sunt nevoiţi să aterizeze la Arad, de unde urmau să fie preluaţi de o altă cursă.

Avionul nu a putut ateriza, însă, nici la Arad, iar pasagerii "s-au trezit" până la urmă pe aeroportul din Budapesta.

Ajunşi acolo, oamenii au fost informaţi că nu li se poate pune la dispoziţie o altă aeronavă şi că sunt nevoiţi să aştepte până în jurul orei 21:30 pentru a fi preluaţi de autocare.

Reprezentanţii companiei au anunţat, între timp, că autocarele îi vor prelua, totuşi, în această dimineaţă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Wizz Air cursa Madrid Timisoara budapesta
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close