Antena 3 CNN Actualitate Pasajul Drajna a fost deschis circulaţiei astăzi. Ministrul Transporturilor: "Constructorul român a finalizat pasajul înainte de termenul contractual"

Pasajul Drajna a fost deschis circulaţiei astăzi. Ministrul Transporturilor: "Constructorul român a finalizat pasajul înainte de termenul contractual"

Pasajul Drajna din judeţul Călăraşi a fost deschis circulaţiei, astăzi, după ce constructorul român a finalizat lucrările înainte de termenul contractual.

Pasajul Drajna a fost deschis circulaţiei astăzi. Ministrul Transporturilor: "Constructorul român a finalizat pasajul înainte de termenul contractual"
Sursa foto: Facebook | Cristian Pistol
de Alin Tarnovschi    |    30 Mai 2023   •   11:28

Pasajul Drajna va elimina blocajele care se formau la trecerea la nivel cu calea ferată de la Dragalina, astfel că investiţia va fluidiza traficul în zonă, pasajul fiind aşteptat de ani de zile de şoferii români.

Pasajul de la Drajna are o lungime de 2,74 kilometri și traversează DN 3A şi linia de cale ferată Bucureşti-Constanţa. Investiţia s-a ridicat la aproape 100 de milioane de lei fără TVA.

S-a deschis circulația pe Pasajul Drajna❗ #CNAIR

Publicată de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Marţi, 30 mai 2023

"A fost deschisă circulația pe pasajul de la Drajna (județul Călărași)!

Astfel, sunt eliminate blocajele care se formau pe DN21 la trecerea la nivel cu linia de cale ferată de la Dragalina.

Constructorul român a finalizat pasajul de la Drajna înainte de termenul contractual. Iar construcția a fost finanțată prin POIM.

Pasajul face parte din viitorul drum Transregio Brăila - Slobozia - Călărași - Chiciu", a scris Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, într-o postare pe Facebook.

A fost deschisă #circulația pe pasajul de la #Drajna (județul Călărași)! Astfel, sunt eliminate blocajele care se formau pe #DN21 la trecerea la nivel cu linia de cale ferată de la #Dragalina. Constructorul român a finalizat pasajul de la Drajna înainte de termenul contractual. Iar #construcția a fost finanțată prin #POIM. Pasajul face parte din viitorul drum #Transregio Brăila- Slobozia- Călărași- Chiciu.

Publicată de Sorin Grindeanu pe Luni, 29 mai 2023

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close