Antena 3 Actualitate Păsările exotice din parcurile bucureştene îşi petrec iarna la o fermă din Călăraşi (VIDEO)

Păsările exotice din parcurile bucureştene îşi petrec iarna la o fermă din Călăraşi (VIDEO)

12 Oct 2010   •   21:23
Păsările exotice din parcurile bucureştene îşi petrec iarna la o fermă din Călăraşi (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News

Ştiţi unde pleacă iarna păsările? Nu, nu în ţările calde! Ci, într-o fermă din judeţul Călăraşi. Asta dacă sunt păsări exotice care pe timpul sezonului cald îşi fac veacul pe lacurile din parcurile Capitalei. Marţi, au fost strânse şi ultimele înaripate din Parcul Herăstrău şi trimise la iernat. Acţiunea a fost un spectacol pe cinste pentru cei care s-au nimerit în zonă.

Înarmaţi cu năvoade, minciocuri şi multă răbdare, angajaţii municipalităţii au început "vânătoarea" de păsări exotice pe lacurile bucureştene.

Nu toate păsările au "înţeles" motivul pentru care e atâta agitaţie. În timp ce unele stăteau resemnate în plase, altele îi tratau de sus pe "vânători". Se eschivau, se băgau la fund, ca la final să plutească, în linişte, departe de năvodul ameninţător.

Păsările exotice sunt preţioase şi la propriu şi la figurat. Pentru frumuseţea naturală şi ca să împodobească lacurile bucureştene, Municipalitatea a plătit aproape 140.000 de euro.ObservatorAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close