Antena 3 CNN Actualitate Pasiuni profitabile! Vezi aici în ce investesc parlamentarii români

Pasiuni profitabile! Vezi aici în ce investesc parlamentarii români

Pasiuni profitabile! Vezi aici în ce investesc parlamentarii români
Sursa foto: Foto: etftrends.com
18 Mar 2012   •   21:46

Parlamentarii români ştiu să facă bani din orice! Investesc în maşini de jucărie, în viori sau, de ce nu, în sporturi acvatice. Aceste activităţi aduc un profit însemnat. Iar secretul, spun aleşii, este să-ţi transformi cea mai mare pasiune în negoţ.

Pasiunea senatorului Gabriel Mutu pentru maşinuţe a crescut de la an la an. Prietenii i-au spus că se joacă precum un copil. El le-a demonstrat, însă, că practică un sport. A câştigat peste 300 de trofee în competiţii naţionale şi internaţionale.

De la pasiune până la afacere a mai fost doar un pas. Împreună cu un prieten, senatorul Gabriel Mutu şi-a deschis un magazin.

Deputatul Vasile Gliga se prezintă drept meşter lutier. Deşi nu cântă la niciun instrument muzical, ştie să facă viori. Aceasta este marea sa pasiune de două zeci de ani.        

Pasiunea pentru viori l-a adus pe Vasile Gliga în topul celor mai bogaţi oameni din România cu o avere de peste 9 milioane de euro.

Şi deputatul Antonella Marinescu are o mare pasiune. Scufundările acvatice. Dacă alte doamne investesc în genţi şi pantofi, Antonella cheltuieşte toţi pe butelii de oxigen, labe şi costume de neopren. Nici nu mai ştie câte are.

Deşi are o firmă de scuba diving, Antonella Marinescu nu se laudă cu un mare profit. E instructor mai mult pentru prieteni. Visează, însă, să-şi deschidă o astfel de afacere în Egipt.



×
Subiecte în articol: jucarie profit pasiune
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close