Antena 3 CNN Actualitate Patriarhia Română va oferi câte 3.000 de lei ajutor pentru familia fiecărei victime din explozia de la Crevedia

Patriarhia Română va oferi câte 3.000 de lei ajutor pentru familia fiecărei victime din explozia de la Crevedia

Biroul de Presă al Patriarhiei Române anunță că reprezentanții bisericii vor ajuta familiile victimelor de la Crevedia.

Patriarhia Română va oferi câte 3.000 de lei ajutor pentru familia fiecărei victime din explozia de la Crevedia
Sursa foto: Antena 3 CNN/ Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Aug 2023   •   15:53

"Patriarhia Română exprimă profundul său regret pentru victimele exploziei petrecute sâmbătă, 26 august 2023, în localitatea Crevedia din județul Dâmbovița. Acest tragic eveniment soldat cu multe victime umane, în cazul actual două persoane decedate și 56 rănite, este unul care ne solidarizează cu familiile greu încercate ale acestora", a transmis Biroul de Presă al Patriarhiei Române.

În aceste sens, Patriarhia Română acordă un sprijin financiar de 3.000 lei fiecărei familii cu victime ale acestui accident, iar Arhiepiscopia Bucureștilor se oferă să susţină integral costurile legate de serviciile funerare ale persoanelor care au trecut la cele veșnice în urma tragicului accident.

"La rândul ei, Arhiepiscopia Târgoviștei, prin departamentul social-filantropic, este alături de familiile victimelor, prin ajutorare concretă", a anunțat Biroul de Presă al Patriarhiei Române.

Citește și: În doar câteva ore, aproape o mie de persoane au donat sânge pentru victimele de la Crevedia

De asemenea, Patriarhia Română adresează un îndemn frățesc eparhiilor ortodoxe românești din ţările unde sunt transportate victimele în stare gravă să contribuie prin donații la costurile suplimentare ocazionate de transportul victimelor transferate la spitalele din străinătate de la aeroporturile unde ajung răniții, până la clinicile care îi preiau, precum și la costurile de cazare a membrilor familiilor care i-ar putea însoți pe acești grav răniți.

 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close