Antena 3 CNN Actualitate Patriarhia şi-a scos la închiriat limuzina şi microbuzele. Cât costă un pelerinaj cu maşina VIP

Patriarhia şi-a scos la închiriat limuzina şi microbuzele. Cât costă un pelerinaj cu maşina VIP

Patriarhia şi-a scos la închiriat limuzina şi microbuzele. Cât costă un pelerinaj cu maşina VIP
de M.Z.    |    02 Dec 2013   •   12:38

Biserica Ortodoxă Română (BOR) şi-a scos la închiriat limuzina, autocarele şi microbuzele, scrie ziarul Ring. Firma Patriarhiei vrea să facă profit după ce BOR a investit 70.000 de euro în parcul auto.

Tarifele practicate nu sunt foarte mici. De exemplu, pentru închirierea unui autocar pentru trei zile, cu distanţa Bucureşti-Predeal, preţul este de 2.750 de lei. Şi închirierea unui microbuz al BOR costă 2.050 lei.

Cei care vor însă să închierieze autoturismul VIP vor trebui să scoată mai mulţi bani din buzunar. Numai pentru ca o persoană să fie dusă la aeroport costă 15 euro.

Reprezentanţii Bisericii au mai declarat pentru ziarul Ring că profitul va fi redirecţionat către posturile şi radiourile care susţin activitatea bisericii. 

 
Agenţia Patriarhiei deţine, în oferta de închiriere, şi un autoturism pentru VIP-uri. Este vorba despre un automobil Ford Mondeo cu care firma efectuează "transport persoane în regim VIP şi turistic în România şi în străinătate, precum şi transfer aeroport dus-întors". 

Costul pentru transferul de la aeroport este de 15 euro de persoană. Tot pentru transportul de la aeroport, agenţia mai pune la dispoziţie un autoturism Volkswagen Multivan, cu şase locuri, preţul fiind tot de 15 euro pentru fiecare călător.
 

×
Subiecte în articol: Biserica Ortodoxa Romana
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close