Antena 3 CNN Actualitate Patriarhul Daniel, mesaj după tragedia de la Piatra Neamţ. "Să ne rugăm odihna sufletelor celor decedați și pentru însănătoșirea grabnică a celor răniţi"

Patriarhul Daniel, mesaj după tragedia de la Piatra Neamţ. "Să ne rugăm odihna sufletelor celor decedați și pentru însănătoșirea grabnică a celor răniţi"

Patriarhul României, Preafericitul Daniel, a transmis, sâmbătă, un mesaj de condoleanțe pentru cei care și-au pierdut persoane dragi în urma incendiului din Secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț.

Patriarhul Daniel, mesaj după tragedia de la Piatra Neamţ. "Să ne rugăm odihna sufletelor celor decedați și pentru însănătoșirea grabnică a celor răniţi"
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2020   •   07:45

"Am aflat cu multă durere despre tragedia provocată de incendiul din secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț, în seara zilei de sâmbătă, 14 noiembrie 2020, incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 10 persoane și alte 7 au ajuns în stare critică. În aceste momente pline de suferință și tulburare, ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedați și pentru însănătoșirea grabnică a celor răniţi, între care se află și medicul de gardă care a pus viața pacienților săi mai presus de propria sa viaţă" - este mesajul Patriarhului.

Bilanțul incendiului de la secția de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Județean Piatra Neamț se ridica, sâmbătă noaptea, la 10 morți și 7 răniți.

Între răniţi se află medicul Ioan Cătălin Denciu, care a suferit arsuri grave pe o mare parte din suprafaţa corpului în timp ce încerca să îi salveze pe pacienții din salonul cuprins de flăcări.

×
Parteneri
Cod roșu de ploi și vijelii! Lista localităților vizate
x close