Antena 3 CNN Actualitate Patriciu, după verdictul de achitare: Mă aşteptam la asta. Sunt nevinovat şi acesta nu este un dosar politic

Patriciu, după verdictul de achitare: Mă aşteptam la asta. Sunt nevinovat şi acesta nu este un dosar politic

Patriciu, după verdictul de achitare: Mă aşteptam la asta. Sunt nevinovat şi acesta nu este un dosar politic
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    28 Aug 2012   •   15:35

Dinu Patriciu susţine că se aştepta la verdictul procurorilor de achitare a sa în dosarul Rompetrol, pentru că el este nevinovat şi, în plus, acesta nu este un dosar politic.

"M-am ştiut dintotdeauna nevinovat, aşa că mă aşteptam la acest verdict. Nu ştiu ce îl face pe Sorin Roşca Stănescu să nu fie optimist, atâta vreme cât şi el, ca şi mine, se ştie nevinovat", a spus Dinu Patriciu, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, imediat după verdictul justiţiei.

În plus, Patriciu a spus că el nu are duşmani şi acesta nu este un dosar politic.

"Nu dau acestui dosar niciun fel de conotaţii politice în ceea ce mă priveşte. Am avut întotdeauna încredere că aşa se va termina", a adăugat Patriciu, la Antena 3.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a fost achitat, marţi, de Tribunalul Bucureşti în dosarul Rompetrol, în care procurorii au cerut pedeapsa maximă, de 20 de ani de închisoare, pentru infracţiuni printre care delapidare, spălare de bani şi manipularea pieţei. 




×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu achitare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close