Patronii păgubiţi de jaful de pe autostradă oferă recompensă martorilor care au informaţii folositoare

de N.B.    |    11 Aug 2011   •   08:56
Patronii păgubiţi de jaful de pe autostradă oferă recompensă martorilor care au informaţii folositoare Foto: emaramures.ro

Patronii turci jefuiţi marţi de bijuterii de un milion de euro vor să ofere o recompensă pentru martorii atacului care pot da informaţii folositoare. Ei speră astfel că ancheta va merge mai uşor şi că poliţiştii vor pune mâna pe cei care i-au prădat. Între timp, ei înşişi au fost testaţi cu detectorul de minciuni, pentru că există declaraţii contradictorii.

Audierile au scos la iveală că, anul trecut, un alt angajat a vrut să însceneze un jaf similar, dar nu a reuşit.

Cei doi patroni turci au fost audiaţi ore întregi de procurori. Anchetatorii i-au testat cu detectorul de minciuni pe toţi cei implicaţi în acest caz.

La audieri, cei doi bărbaţi care transportau aurul susţin că iniţial nu s-au speriat când au fost opriţi de atacatori, pentru că au crezut că este vorba despre o acţiune a poliţiei. Surse judiciare spun că păgubiţii au dat declaraţii contradictorii despre locul unde trebuiau să ajungă.

În urmă cu un an un angajat al aceleiaşi firme a vrut să însceneze un jaf similar, dar nu a reuşit. Potrivit unor surse judiciare, aurul furat nu era asigurat, iar valoarea bijuteriilor depăşeşte un milion de euro.

 
Get Adobe Flash player

x close