Antena 3 CNN Actualitate Patronul Aldis Călăraşi, George Naghi, a murit în urma unui accident nautic

Patronul Aldis Călăraşi, George Naghi, a murit în urma unui accident nautic

Patronul Aldis Călăraşi, George Naghi, a murit în urma unui accident nautic
Sursa foto: Foto: observatorcl.info
07 Aug 2011   •   17:23

Omul de afaceri George Naghi a murit, în urma unui accident de şalupă. George Naghi se afla alături de soţia sa, Alina, la bordul unei şalupe care, potrivit primelor informaţii, pe fondul vitezei excesive, s-a izbit violent de un dâmb la intrarea pe canalul siderurgic.

În urma accidentului, omul de afaceri a murit iar soţia sa se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

 


George Naghi, împreună cu soţia sa, erau proprietarii Aldis Călăraşi, unul dintre cei mai importanţi producători de mezeluri.

Omul de afaceri George Naghi avea o avere estimată la circa 28 de milioane de euro în 2010.

"După impact, George Naghi şi soţia sa au fost aruncaţi pe malul stâng al Braţului Borcea, iar şalupa a revenit în apă. Bărbatul, de 59 de ani, a decedat, medicii de la ambulanţă constatând decesul acestuia, după ce au încercat să-l resusciteze, iar soţia sa a suferit răni şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi", a spus inspector Ramona Tudor, pentru Mediafax.

Prefectul de Călăraşi, Emil Muşat, a declarat în direct la Antena 3 că apele Dunării în această perioadă sunt destul de scăzute şi că există multe pericole care pot duce la asemenea accidente, cum ar fi prezenţa bancurilor de nisip.
 

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close