Antena 3 CNN Actualitate Patronul ”Colectiv”, reacție după condamnare: E o decizie nedreaptă. Clubul a fost autorizat și avizat de statul român

Patronul ”Colectiv”, reacție după condamnare: E o decizie nedreaptă. Clubul a fost autorizat și avizat de statul român

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului, a făcut declarații după sentințele date în cazul Colectiv, în exclusivitate pentru Antena 3. Mincu susține că decizia judecătorilor e una nedreaptă. Costin Mincu, unul dintre patronii clubului, a făcut declarații după sentințele date în cazul Colectiv, în exclusivitate pentru Antena 3. Mincu susține că decizia judecătorilor e una nedreaptă.

Patronul ”Colectiv”, reacție după condamnare: E o decizie nedreaptă. Clubul a fost autorizat și avizat de statul român
16 Dec 2019   •   16:32

”Din punctul meu de vedere și al colegilor mei, e o decizie nedreaptă. Noi am pledat nevinovați la acuzațiile date de Tribunal. Noi așteptăm apelul. Evident că o vom ataca decizia. Regret că n-am știut să fac ceva ca acest lucru să nu se întâmple. Nouă ni se impută că spațiul nu era conform. E o expresie a regretului meu, un regret real.

În condițiile în care acest club a fost avizat de autorități, am apelat mereu la exeprți. Nu știu ce aș fi putut să fac diferit. Nu există legi care să te acuze de o achiziție ieftină. Clubul a fost avizat și autorizat de statul român”, a spus Mincu.

Patronul ''Colectiv'', reacţie după condamnare

Tribunalul Bucureşti a decis luni condamnarea celor trei patroni ai clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu - la câte 11 ani şi 8 luni închisoare în dosarul privind tragedia în urma căreia au decedat 64 de persoane.

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close