Antena 3 CNN Actualitate Patronul localului în care a izbucnit conflictul din Deta povesteşte despre scandalul respectiv

Patronul localului în care a izbucnit conflictul din Deta povesteşte despre scandalul respectiv

Patronul localului în care a izbucnit conflictul din Deta povesteşte despre scandalul respectiv
Sursa foto: Foto: Videonews
27 Iul 2011   •   21:43

Lucian Ioţcov, patronul localului în care a izbucnit scandalul de la Deta, a povestit în exclusivitate pentru Antena 3 despre altercaţia de sâmbătă.

Conform declaraţiilor acestuia, firma care asigură muzica în clubul respectiv aparţine soţiei unui poliţist de frontieră care se afla şi el în local în momentul izbucnirii conflictului şi care nu a sunat la 112.

"Era în interior, da şi era în apropierea pupitrului. În momentul în care a văzut că se iscă scandalul a intervenit şi el să-şi protejeze sculele" a declarat Ioţcov despre poliţistul respectiv.

Unul dintre presupuşii agresori, Călin Roman (fiu al primarului din Deta) a precizat că atunci când a avut loc conflictul, una din părţile vătămate avea un pistol pe care a încercat zece minunte să îl armeze.

"În momentul în care a intrat, într-adevăr a creat panică, a strigat ceva în genul 'Vă omor pe toţi!'...[...] În momentul în care a avut discuţia cu ginerele meu în timp ce îl pansa, nu avea pistol. [...], a amai adăugat patronul clubului, referindu-se la Ştefan Alexandru, una dintre persoanele vătămate.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate în local, care constituie şi ele o probă în caz, nu arată nici un pistol. 

"Pe aceste imagini se vede doar o mulţime care dansează, nicidecum pistolul. Dar organele abilitate, procuratura şi poliţia, au probele la dânşii. În momentul în care au fost solicitate, le-am dat probele", a precizat Ioţcov.


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close