Antena 3 CNN Actualitate Patru cetăţeni germani au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier pe DN7

Patru cetăţeni germani au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier pe DN7

Patru cetăţeni germani au ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier pe DN7
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Dec 2013   •   09:39
Patru nemţi şi-au făcut praf maşina şi au ajuns în stare gravă la spital după ce au depăşit o coloană de autovehicule şi s-au izbit de un autocar. Din impact, maşina a ricoşat într-un autoturism de teren pe care l-au proiectat în şanţul de pe marginea drumului. Totul s-a petrecut pe Drumul Naţional 7, între Deva şi Arad, unde traficul a fost blocat mai bine de patru ore.
 
Maşina în care se aflau cei patru bărbaţi nemţi de origine turcă s-a izbit frontal de un autocar pe o porţiune de drum drept. 
 
Din fericire, autocarul era gol, iar şoferul s-a ales doar cu o sperietură. La fel ca şi o româncă şi prietenul ei austriac aflaţi într-un jeep pe care maşina nemţilor l-a aruncat în şanţ. 
 
Medicii au reuşit să-l stabilizeze pe şoferul neamţ şi l-au transportat la spital.  
 
Şi pasagerul din dreapta şoferului a avut nevoie de ajutorul pompierilor ca să iasă din maşină. Alte două victime erau rănite pe bancheta din spate, când martorii au ajuns la ele.   
 
Vinovatul de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cei patru bărbaţi erau stabiliţi în Germania şi, cel mai probabil, veneau să petreacă sărbătorile de iarnă la noi.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close