Antena 3 CNN Actualitate Patru deţinuţi de la Penitenciarul Tulcea au fost răniţi în urma unui conflict din curtea unităţii

Patru deţinuţi de la Penitenciarul Tulcea au fost răniţi în urma unui conflict din curtea unităţii

Patru deţinuţi de la Penitenciarul Tulcea au fost răniţi în urma unui conflict din curtea unităţii
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Iul 2013   •   15:58
Patru deţinuţi de la Penitenciarul Tulcea au ajuns la spital, duminică, după ce au fost înjunghiaţi în urma unui conflict izbucnit în curtea unităţii, reprezentanţii penitenciarului susţinând că nu se cunosc împrejurările în care a avut loc incidentul şi că a fost declanşată o anchetă.
Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Tulcea, Ionuţ Rotaru, a declarat că incidentul a avut loc duminică la prânz, când patru deţinuţi aflaţi în regim de maximă siguranţă au fost înjunghiaţi cu un obiect ascuţit improvizat în timp ce se aflau în zona de plimbare, conform Mediafax.
Conform sursei citate, cei patru răniţi au primit iniţial îngrijiri din partea personalului medical al unităţii, după care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Tulcea, fiind în stare stabilă. 
Ionuţ Rotaru a spus că în prezent se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc incidentul, cum a izbucnit conflictul şi care au fost persoanele implicate. Ancheta în acest caz este realizată de către conducerea penitenciarului şi de procurorii tulceni. 
În urmă cu o lună, alţi doi deţinuţi de la Penitenciarul Tulcea au fost înjunghiaţi în timp ce se aflau în zona de plimbare. Cei doi au fost înjunghiaţi cu un ciob de către un alt deţinut, iar în urma incidentului numai unul dintre ei a fost internat în spital, celălalt refuzând să meargă la unitatea medicală. 
 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close