Antena 3 CNN Actualitate Patru din cei cinci jandarmi din Gorj acuzaţi că au bătut un bărbat au fost reţinuţi

Patru din cei cinci jandarmi din Gorj acuzaţi că au bătut un bărbat au fost reţinuţi

Patru din cei cinci jandarmi din Gorj acuzaţi că au bătut un bărbat au fost reţinuţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    20 Mar 2012   •   10:23
Patru din cei cinci jandarmi din Gorj acuzaţi că au bătut crunt un bărbat din Târgu Cărbuneşti au fost reţinuţi, luni seară, în baza unei decizii a procurorului care se ocupă de ancheta în acest caz, informează Mediafax.

Cei patru subofiţeri au petrecut noaptea în arestul Poliţiei Judeţene Gorj, în cursul zilei de marţi urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti pentru a fi audiaţi, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, subcomisar Daniel Tică.

Ofiţerul din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj care se afla cu cei patru este cercetat în libertate, toţi fiind acuzaţi de vătămare corporală.

Împotriva celor cinci a fost depusă o plângere de către Daniel Puiu, în vârstă de 42 de ani, care duminică seară a fost luat la bătaie de către jandarmi, după ce aceştia au oprit maşina cu care se deplasau în faţa celei în care se afla bărbatul împreună cu soţia, sa, femeia fiind cea care conducea.

Scandalul a început pentru că jandarmii se grăbeau să ajungă la serviciu, iar femeia conducea cu o viteză prea mică.

Unul dintre agresori a încercat să ajungă la o înţelegere cu bărbatul şi i-a propus bani în schimbul retragerii plângerii, însă acesta nu a aceptat.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Gorj a comunicat că a fost deschisă o anchetă internă în cazul celor cinci jandarmi.

×
Subiecte în articol: jandarmi bătaie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close