Antena 3 CNN Actualitate Patru hoţi, prinşi când încercau să fugă cu aparatură electronică de 11.000 de lei

Patru hoţi, prinşi când încercau să fugă cu aparatură electronică de 11.000 de lei

Patru hoţi, prinşi când încercau să fugă cu aparatură electronică de 11.000 de lei
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Mai 2011   •   14:07

Patru hoţi au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din sectorul 3 al Capitalei, în timp ce încercau să fure mai multe bunuri dintr-o clădire de birouri. Ei forţaseră mai multe uşi din clădirea respectivă, de unde voiau să plece cu aparatură electronică în valoare de 11.000 de lei.

Hoţii au încărcat portbagajul unei maşini cu aparatură electronică ce nu le aparţinea. Tocmai dăduseră o spargere la o clădire de birouri de pe bulevardul Carol I, din Capitală.

Suspecţii au spart toate uşile cu ranga şi apoi au furat din 14 birouri tot ce puteau căra. Anchetatorii spun că au furat până şi caseta cu bani dintr-un automat de cafea. Paguba totală se ridică la 11.000 de lei.

Mama celui mai tânăr dintre suspecţi a cedat nervos când şi-a văzut copilul în cătuşe.

Cei patru au fost prinşi de poliţiştii de la investigaţii criminale de la sectorul 3 şi secţia 23 de Poliţie, în momentul în care încercau să fugă cu un taxi.

"Cei patru au fost reţinuţi, trei dintre ei au antecedente penale. Toţi riscă închisoarea de la 2 la 7 ani pentru furt calificat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisar-şef Diana Sarca.

×
Subiecte în articol: jaf hoti catuse
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close