Antena 3 CNN Actualitate Patru idei de cadouri haioase pentru bărbați

Patru idei de cadouri haioase pentru bărbați

Patru idei de cadouri haioase pentru bărbați
22 Dec 2017   •   10:51

Bărbaţii nu găsesc întotdeauna că ideea de a li se face un cadou e automat inspirată şi oportună. Ba chiar sunt convinşi că viaţa s-ar simplifica mult în absenţa cadourilor. Lucrul acesta se întâmplă fiindcă, pentru cei mai mulţi bărbaţi, cadourile presupun un întreg ceremonial de pregătire şi înmânare a darurilor care îi pune în încurcătură. Le e dificil să reacţioneze pe măsura aşteptărilor şi se declară împovăraţi pe nedrept de sugestia pe care o induce orice dar: scenariul va trebui reluat cândva, în sens invers. E un casting la care bărbaţii nu se prea îmbulzesc pentru rolul principal. Să dăm totuşi perspectivei circumstanţe atenunate: un dar ar trebui să fie expresia relaxată a unei bucurii sufleteşti. Suprimând nota de încordare ce însoţeşte pregătirea cadoului, se poate face un pas uriaş spre împăcarea multora dintre bărbaţi cu ideea de a dărui şi de a primi daruri. Cateva de idei de cadouri pentru barbati din magazinul azoro.ro.

Al doilea pas ţine de conţinutul în sine al darului, de designul şi de funcţia lui. Aici s-ar cuveni poftit în ecuaţie, pentru soluţionarea problemei, un strateg fără cusur: hazul. Amuzamentul e cea mai sigură cale de a ajunge la inima unui bărbat. Şi de a rămâne în ea definitiv. Orice bărbat adoră să fie surprins în mod creativ, prin gesturi şi iniţiative care ascund o notă de haz. Zâmbetul e aşadar primul pas spre ţintă, iar, dacă e însoţit de un dar oferit într-o notă destinsă, e probabil şi singurul necesar. Restul cade în seama darului... A nu se uita totuşi că, pe placul iremediabil al un unui bărbat, nu stă doar zâmbetul care însoţeşte darul, ci şi un dar  care îi face cu ochiul ghiduş şi îi smulge, la rândul lui, un zâmbet relaxat sau un hohot satisfăcut.

Exerciţiul nu e câtuşi de puţin greu. E vorba desigur de o categorie aparte de daruri, numite generic cadouri haioase, pentru că redau într-un mod amuzant funcţia simbolică sau utilitară a darului. Iată câteva idei de cadouri haioase care, oferite într-o manieră lipsită de formalitate şi de timidităţi excesive, pot fi oricând pe placul oricăui bărbat:

  1. Prosop în formă de sticlă

Un bărbat care se repede grabnic să deschidă cadoul după ce i-a desfăcut ambalajul o face probabil pentru că a zărit în interiorul lui o sticlă şi e deja cu gândul la proxima întâlnire degajată cu prietenii. Un cadou-farsă e cea mai bună modalitate de a i se spune că nu trebuie să se lase înşelat de aparenţe: un prosop rulat în formă de sticlă e o idee absolut originală. Nu-şi va putea savura din ea niciodată băutura favorită, dar va savura ingeniozitatea cadoului şi va lua în calcul ideea de a-şi anula întâlnirea cu amicii, pentru că autorul darului i-a stârnit de acum o curiozitate aparte.

  1. Miniboxe portabile ochi

Relaţiile frumoase se nasc adesea din iniţiative aparte. Dacă ochii albaştri ai unui coleg de serviciu îţi fac nopţi albe, e puţin probabil ca un compliment direct să-şi atingă ţinta pe termen lung. Dar dacă e un pasionat de muzică şi gadgeturi înseamnă că poate fi şi el pus pe gânduri, dar într-un mod mai subtil şi mai de efect. Un mini digital speaker ar putea fi arma cu lunetă care nu va da greş: o pereche de boxe, albastre, portabile, în forma unor ochi curioşi. S-ar putea ca destinatarul lor să înceapă în curând să-ţi răspundă la întrebări pe care n-ai apucat să le pui încă...

  1. Cană cu sistem automat de mestecare

Că bărbaţii sunt alintaţi de mame în mod excesiv nu mai e niciun secret pentru nimeni. Cei mai curajoşi o recunosc deschis şi nu dau semne de căinţă. Ba chiar îşi caută iubite care, dacă ar fi posibil, să reproducă prototipul atitudinal al mamei. Ai observat aceasta cu siguranţă şi nu ţi-a picat tocmai bine. Există acum o cale mai eficientă de a rezolva lucrurile decât „o discuţie serioasă” pe tema dată. Trebuie doar să aştepţi un prilej aniversar şi să-l surprinzi cu un cadou, pe cât de eficient, pe atât de amuzant: o cană cu mixer încorporat care, printr-o simplă activare a unui buton, îi va amesteca băutura favorită, făcând-o spumoasă şi aromată. Se va amuza mulţumit şi-ţi va fi cu siguranţă recunoscător pentru ingeniozitate. Şi n-ar fi exclus a se oferi cu proxima ocazie să-ţi amestece chiar el obişnuitul capuccino de dimineaţă.

  1. Ceas sportiv

Bărbaţii uită adesea lucruri esenţiale, dar niciodată partida de fotbal cu prietenii de la sfârşitul săptămânii. Obiceiul a fost probabil în multe rânduri mărul discordiei, dar sărbătorile care stau să înceapă sau un prilej aniversar ocazional pot fi motive întemeiate pentru a face pace pe subiectul cu pricina. Surprinde-ţi iubitul cu un ceas sportiv, având un design original şi plin de haz: un alergător în plin sprint, pe al cărui cap e fixat cadranul unui ceas. Îi poţi sugera astfel că, data viitoare, îi vei reaminti chiar tu ora meciului de la care nu ar putea să lipsească. Va fi cu siguranţă într-atât de uluit, încât îşi va suna în grabă prietenii să se asigure dacă nu cumva s-au înţeles cu tine în secret să arbitrezi partida. Răbdarea e cheia succesului: decât să te superi pe libertatea lui, mai bine foloseşte-o pentru a-ţi onora propria libertate. Ai putea fi surprinsă să asişti în scurt timp la o schimbare de macaz: sportivul tău convins, vegheat de ceasul lui loial, ar putea renunţa de bună voie la una dintre partidele următoare, pentru a-ţi propune o aventură în doi. La care să fiţi la fel de punctuali, dar de data aceasta împreună.

Bărbaţii iubesc simplitatea şi degajarea. Se bucură când îi pot face pe cei dragi să râdă şi sunt întotdeauna fascinaţi de aspectul poznaş al lucrurilor. Iar unul dintre secretele sufletului lor este că se simt iremediabil atraşi de oamenii dotaţi cu un simţ autentic al umorului. Se spune că hazul e latura nesofisticată a acestuia. Dacă nu ai găsit încă drumul sigur şi cu sens unic spre inima unui bărbat, ia în calcul fără să pregeţi opţiunea unui cadou cu tentă jovială. Bărbaţii nu rezistă tentaţiei de a râde şi le rămân adânc întipăriţi în minte autorii surprizelor ghiduşe. Hazul ar putea fi semnalul care schimbă macazul, cauta cadourile favorite pe azoro.ro. Pregăteşte-te cu curaj pentru noile destinaţii ale inimii!

 

 

×
Subiecte în articol: cadou cadouri
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close