Antena 3 CNN Actualitate Patru maşini au fost implicate într-un accident fără victime pe Autostrada Soarelui (VIDEO)

Patru maşini au fost implicate într-un accident fără victime pe Autostrada Soarelui (VIDEO)

Patru maşini au fost implicate într-un accident fără victime pe Autostrada Soarelui (VIDEO)
25 Iul 2010   •   15:30

Patru autoturisme au fost implicate, duminică după-amiază, într-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, între kilometri 85-86, pe sensul de mers dinspre Constanţa spre Bucuresti, în urma incidentului nicio persoană nefiind rănită, informează Mediafax.

Potrivit comisarului Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic, la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei şi o ambulanţă care să acorde asistenţă medicală în caz de nevoie pasagerilor aflaţi în cele patru autoturisme implicate în accident.

Bocai a precizat că, în prezent, circulaţia dinspre litoral spre Capitală se desfăşoară pe o singură bandă a sesului de circulaţie, traficul în zonă fiind deviat şi pe drumul vechi Constanţa - Bucureşti, până la scoaterea autoturismelor avariate de pe carosabil.

"Din primele cercetări rezultă că sunt patru autorurisme implicate şi nu sunt victime. În acest moment, în zonă se circulă îngreunat, pe o singură bandă a sensului Contanţa - Bucureşti", a spus Cătălin Bocai.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs pentru că un autoturism nu a semnalizat intenţia de schimbare a direcţiei de mers, iar maşinile din spate nu au păstrat distanţa faţă de ceilalţi şoferi.

Conform lui Bocai, în aproximativ 15-20 de minute cele patru autoturisme avariate vor fi scoase de pe carosabil, iar traficul va reveni la normal.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: masini autostrada A1 victime medici ambulanta
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close