Antena 3 CNN Actualitate Patru persoane au murit înecate în lacul Murighiol

Patru persoane au murit înecate în lacul Murighiol

Patru persoane au murit înecate în lacul Murighiol
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Mar 2013   •   12:06

Patru persoane au murit înecate în lacul Murighiol, din comuna cu acelaşi nume. Cele patru persoane au fost surprinse de o furtună, în timp ce erau în barcă, conform primelor informaţii.

Angela Tulceanu, purtător de cuvânt al ISU Tulcea a declarat pentru Antena 3 că incidentul a avut loc vineri: "A fost demarată acţiunea de căutare a acestora de către poliţia de frontieră. Niciuna din cele patru persoane nu a fost găsită. Sâmbătă au fost reluate căutările, cu mai multe echipe şi au fost găsite două dintre victime".
   
Prefectul judeţului Tulcea, Lucian Simion Eduard, a declarat că a fost anunţat de către primarul localităţii Murighiol că patru persoane au dispărut după ce s-au răsturnat cu barca pe Lacul Murighiol, conform Mediafax.
   
Potrivit sursei citate, cei patru se întorceau de la o înmormântare, unde fuseseră plecaţi de joi, iar vineri după-amiază "s-a întâmplat ceva cu barca" şi cele patru persoane - doi bărbaţi şi două femei - s-au răsturnat cu ambarcaţiunea în Lacul Murighiol, posibil din cauza valurilor create, acioturilor din apă sau a unor plase.
   
Prefectul a precizat că două persoane au fost găsite înecate, iar celelalte două persoane dispărute sunt căutate în continuare, în zonă fiind şase ambarcaţiuni la bordul cărora se află 23 de persoane.

×
Subiecte în articol: inec victime lac Tulcea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close