Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Constanța a bătut patru polițiști și trei agenți de pază, într-un local din oraș

O tânără din Constanța a bătut patru polițiști și trei agenți de pază, într-un local din oraș

Pumni, picioare, muşcături şi pahare sparte în cap. De asta au avut parte poliţiştii chemaţi să intervină într-un local din Constanţa. O tânără de 22 de ani a reacţionat violent şi a reuşit, în timp record, să comintă şapte infracţiuni.

O tânără din Constanța a bătut patru polițiști și trei agenți de pază, într-un local din oraș
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    14 Sep 2020   •   19:59

Incidentul s-a produs într-un local din Constanţa. O tânără de 22 de ani a reacţionat violent, în urma unui conflict cu o altă femeie, şi a lovit cu pumnii şi picioarele angajaţii barului. Una din persoanele lovite a reuşit să apese butonul de panică.

La faţa locului au venit trei agenţi de securitate, care la rândul lor au fost muşcaţi şi agresaţi de tânăra înfuriată.

"Un agent a fost muşcat de antebraţul stăng, pe altul l-a lovit cu piciorul în cap şi al treilea agent a fost lovit în testicule", se menţionează în comunicatului transmis de Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

În paralel, au venit şi trei agenţi de la Poliţia Locală Constanța. Unul dintre agenţi este o femeie. Potrivit procurorilor, ea a fost "zgâriată cu unghiile pe antebraţul stâng şi lovită cu capul în zona pometelui stâng în timpul imobilizarii şi încătuşării".

Bătăuşa a fost preluată, în cele din urmă, de un echipaj al poliţiei naţionale. Dusă la sediul Poliţiei, ea a mai vătamat alţi trei agenţi.

"La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, a lovit din nou cu picioarele în stomac un poliţist national."

Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a tinerei violente în vârstă de 22 ani, cercetată pentru comiterea a patru infracţiuni de ultraj, două infracţiuni de lovire şi alte violente, o infracţiune de tulburare ordinii şi liniştii publice.

 

 
 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: politisti batuti Constanța
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close