Antena 3 CNN Actualitate Patru rromi au fost loviți de o mașină, în Teleorman, iar una dintre victime a murit: Vecinii lor au sărit să îl bată pe șofer

Patru rromi au fost loviți de o mașină, în Teleorman, iar una dintre victime a murit: Vecinii lor au sărit să îl bată pe șofer

Conducătorul unui autoturism a lovit un grup de 4 persoane, de etnie rromă, care se deplasau pe șoseaua DN5C, în localitatea Bujoru, Județul Teleorman. Două persoane sunt rănite grav. Incidentul s-a lăsat cu scandal între sătenii din localitate și șoferul care conducea mașina.

Patru rromi au fost loviți de o mașină, în Teleorman, iar una dintre victime a murit: Vecinii lor au sărit să îl bată pe șofer
de Mia Lungu    |    17 Dec 2020   •   15:25

UPDATE: "Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Zimnicea au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor, în cazul unui accident produs cu puțin timp în urmă, pe raza localității Bujoru.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constat că un autoturism ar fi acroșat un grup de persoane. În urma impactului o femeie de 45 de ani a decedat, iar alte trei au fost rănite, toate domiciliate în localitate, două dintre acestea fiind transportate la spital.

Conducătoarea auto, o femeie de 47 de ani din Mun. București, a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă." se arată în comunicatul transmis de IPJ.

Conducătorul unui autoturism a lovit un grup de 4 persoane, de etnie rromă, care se deplasau pe partea carosabilă a drumului DN5C, în localitatea Bujoru din Teleorman. Din primele informații, se știa că 2 persoane sunt rănite grav, dintre care una era inconștientă.

"S-a iscat un conflict între cetățenii din localitate, de etnie rromă, și șoferul autoturismul vinovat (în mașină se află și soția acestuia). La fața locului intervin forțe MAI, inclusiv grupa SAS. Traficul rutier este oprit pentru intervenția autospecialelor.", preciza comunicatul transmis de autoritățile locale.

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close