x close

Patru terorişti, printre care şi liderul unei grupări islamice, reţinuţi în Bucureşti şi Maldive

de Antena3.ro    |    26 Iul 2011   •   21:15
Patru terorişti, printre care şi liderul unei grupări islamice, reţinuţi în Bucureşti şi Maldive Foto: Mediafax
Patru terorişti, între care şi liderul unei grupări islamice, au fost reţinuţi în urma unei acţiuni derulate în Bucureşti şi Maldive. La acţiune au participat forţe române şi americane.

Teroriştii au încercat să-i ia peste picior pe procurori, care aveau informaţii şi despre un transport de heroină. În pachetul în care se presupunea că era heroină, bărbaţii au pus ipsos şi un bileţel cu înjurături în limba turcă.


Un iranian şi doi turci care se ocupau cu vânzarea de armament, inclusiv de rachete sol-aer, au fost capturaţi după ce Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi Poliţia Română au organizat un flagrant delict într-o operaţiune de comercializare de droguri în valoare de trei milioane de euro, informează surse judiciare citate de Mediafax.

 
Get Adobe Flash player

Cei doi cetăţeni turci care au realizat tranzacţia de armament în valoare de 15 milioane de dolari către liderul grupării islamiste, un cetăţean libanez, au încercat să vândă ipsos în loc de droguri unui agent sub acoperire.

În urma flagrantului delict, au fost ridicaţi doi turci, un iranian şi un cetăţean libanez.

Acţiunea a avut loc în 25 iulie, când procurorii DIICOT şi ofiţeri americani au acţionat, simultan, în Bucureşti şi Insulele Maldive.

 

Citeşte mai multe despre:

arme teroristi Orientul Mijlociu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati