Antena 3 CNN Actualitate Cum se face curat pe peroanele Gării de Nord - VIDEO

Cum se face curat pe peroanele Gării de Nord - VIDEO

Pătrunderea coronavirusului în ţară ar putea lua prin surprindere anumite autorităţi. La CFR, gările şi trenurile sunt curăţate tot cu mătura şi mopul, iar la TAROM, pasagerii nu primesc măşti de protecţie.

Cum se face curat pe peroanele Gării de Nord - VIDEO
Sursa foto: Antena 3
27 Feb 2020   •   18:29

Înarmaţi cu un făraş murdar şi o mătură tocită, mai mulţi angajaţi ai unei firme de salubritate, au făcut curăţenie pe peroanele Gării de Nord. Cu aceleaşi instrumente au curăţat şi sala de aşteptare din gară, chiar în faţa camerei de filmat. Nici urmă de clor sau de mop.

Reprezenanţii CFR spun că au luat măsuri pentru igienizare, însă mai întâi şi-au educat angajaţii. În toate marile gări din ţară, CFR Infrastructură a lipit afişe în care îi învaţă pe călători, cum să păstreze curăţenia şi să nu se îmblolnăvească.

CFR Călători nu a luat nici măcar această măsură. Potrivit unor surse, afişele nici nu au fost tipărite şi ar fi trebuit să se regăsească măcar în trenurile internaţionale, care vin din afara ţării.

Metrourile din Bucureşti au fost dezinfectate, de teama coronavirusului. Metrorex a transmis că va lua măsuri preventive pentru diminuarea riscurilor de infecţie.

Astfel, Compania de metrouri din Bucureşti a început procesul de igienizare în spaţiile din tren. Mai mult, în staţii vor fi puse afişe educative de prevenţie a infecţiei cu coronavirus.

Cum se face curat pe peroanele Gării de Nord

×
Subiecte în articol: Metrorex peroane gara de nord
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close