Antena 3 CNN Actualitate Paul, elevul cu cea mai mare medie la BAC-ul din toamnă, a petrecut trei zile de vacanţă cu Adrian Mutu

Paul, elevul cu cea mai mare medie la BAC-ul din toamnă, a petrecut trei zile de vacanţă cu Adrian Mutu

Paul, elevul cu cea mai mare medie la BAC-ul din toamnă, a petrecut trei zile de vacanţă cu Adrian Mutu
Sursa foto: Foto: Videonews
20 Sep 2011   •   23:14

Paul, elevul cu cu cea mai mare medie la bacalaureatul din toamnă, a luat în sfârşit vacanţă. A fost una memorabilă: trei zile cu Adrian Mutu şi primul zbor cu avionul din viaţa lui. Briliantul şi-a ţinut promisiunea şi l-a răsplătit astfel pe elevul care a reuşit să înveţe în două luni cât alţii nu au reuşit în patru ani.

A fost o vară grea pentru Paul. Băiatul nu a avut vacanţă. Dar nopţile de învăţătură i-au fost premiate cum nici nu se aştepta. Luni a decolat din Bucureşti, extrem de emoţionat pentru întâlnirea vieţii sale.

În prima seară la Cesena, Paul a dat mâna cu Adrian Mutu. Au făcut o plimbare şi au luat cina împreună. Au vorbit mult. De-a lungul vieţii sportive, Adrian Mutu a avut parte şi el de revenirile lui spectaculoase, aşa că dialogul cu tânărul care a reuşit să ia bacul cu 9.71 după ce l-a picat de trei ori, s-a legat rapid. 

Marţea aceasta, după ce a vizitat oraşul Cesena, Paul a mers împreună cu Adrian Mutu la antrenamente. Au vorbit amândoi cu reporterii GSP, iar Mutu a lăsat să scape şi condiţiile care l-ar face să se întoarcă la naţională.

 





×
Subiecte în articol: Adrian Mutu medie vacanţă
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close