Antena 3 Actualitate Paul Stănescu a confirmat spusele lui Liviu Dragnea: ”Domnul Pahonțu mi-a spus că îmi asigură protecție, iar liderul PSD va fi executat”

Paul Stănescu a confirmat spusele lui Liviu Dragnea: ”Domnul Pahonțu mi-a spus că îmi asigură protecție, iar liderul PSD va fi executat”

30 Mar 2018   •   21:17
Paul Stănescu a confirmat spusele lui Liviu Dragnea:  ”Domnul Pahonțu mi-a spus că îmi asigură protecție, iar liderul PSD va fi executat”

Paul Stănescu a confirmat, vineri seară, afirmațiile făcute de Liviu Dragnea, la Sinteza Zilei, în care spunea că vicepremirul României a fost contactat de oamenii lui Pahonțu care îi promiteau conducerea partidului și executarea liderului PSD.

”Într-o zi mi-a bătut cineva la ușă. Am spus public acest lucru. La trei săptămâni, maxim o lună, a venit la mine un bun prieten de al meu. Ceea ce a zis Liviu Dragnea e adevărat. Venise la mine să îmi spună că domnul Pahonțu, că îmi asigură protecție, că Liviu Dragnea va dispărea cel mai târziu în luna martie, va fi executat, iar eu împreună cu câțiva colegi vom prelua conducerea partidului. Cred că Pahonțu s-a gândit probabil că sunt și prost ca să preiau partidul. Chiar m-a jignit. Lucrurile au evaluat, nu s-au oprit aici. Eu n-am votat în CEX nominalizarea primului ministru Mihai Tudose și sigur că am fost unul vehement. Pe data de 17 ianuarie, DNA a făcut cerere de deschidere a unui dosar și imediat mi-au trimist citația, a fost grabă mare”, a spus Paul Stănescu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea executare

Coaliţia a ajuns la o înţelegere

 

 

Cum se vor calcula facturile la energie şi ce prevede programul Rabla pentru becuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close