Antena 3 CNN Actualitate Paul Stănescu: PSD-ul va fi la guvernare și PNL-ul va fi în opoziţie

Paul Stănescu: PSD-ul va fi la guvernare și PNL-ul va fi în opoziţie

Paul Stănescu, secretar-general PSD, candidat la Senat, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre alegerile parlamentare din 6 decembrie. ''PSD-ul va fi pe primul loc și va fi la guvernare, indiferent ce ne spun adversarii noştri politici'', a spus Paul Stănescu.

Paul Stănescu: PSD-ul va fi la guvernare și PNL-ul va fi în opoziţie
de Iulia Gorgorin    |    02 Dec 2020   •   21:35

Cu patru zile înainte de alegerile parlamentare, Paul Stănescu este încrezător în rezultatul Partidului Social Democrat de pe 6 decembrie.

„La mulți ani, România, la mulți ani dragi români. România parcă e blestemată. Eu cea mai mare bucurie am avut-o în 2014, când s-a terminat al doilea mandat al lui Băsescu, gata. Reușise să ducă în disoluție statul romîn, a construit statul paralel, a patronat statul paralel, au fost perioade când te luau de pe stradă dacă erai adversar politic chiar dacă nu aveai nicio vină (...) Eu mi-am dat seama că președintele Iohannis e cel puțin Traian Băsescu la cub. Când vorbești despre țara ta ca și cum ar fi ceva privat care e al tău, Vreau guvernul meu, Vreau Parlamentul meu, vreau partidul unic al meu, PNL, sigur că asta nu o să o decidă Klaus Iohannis, o să o decidă românii pe 6 decembrie, pentru că nu e așa. Deja președintele Iohannis, ceea ce ne-a spus în ultimul timp, știe rezultatul alegerilor. El spune că PNL-ul va câștiga alegerile și va face coaliție cu USR. De unde știe omul ăsta? Nu cumva se gândesc la o fraudare a alegerilor, pentru că la asta nu mă gândesc nu mai eu, cred că se gândesc foarte mulți români. 

Eu vreau să îi anunț de acum, și pe președintele Iohannis, și pe Orban, și PNL-ul și pe toți adversarii noștri politici, că am construit cea mai profesionistă metodă de numărătoare paralelă. Tinerii noștri IT-iști de la PSD, colegii noștri au făcut-o și vom ști în timp util foarte scurt, vom ști exact, vom avea fiecare proces verbal din ultimul cătun din această țară. Vom face numărătoarea pe organizați pe județe și la municipiul București și după aceea, în cel mai scurt timp, toate procesele verbale vor pleca spre sediul Partidului Central și în termen de 24 de ore vom avea o altă renumărătoare paralelă (...) 

PSD-ul va fi la guvernare și PNL-ul va fi în opoziţie

''Eu spun că PSD-ul va fi la guvernare și PNL-ul va fi în opoziţie.Eu nu cred în aceste cifre. Nu putem să spunem public care este planul nostru, dar o să respectăm Constituția și legile ţării, nu o să facem altceva. PSD-ul va fi pe primul loc și va fi la guvernare, indiferent ce ne spun adversarii noştri politici care au alte calcule, pentru că oamenii şi-au dat seama ce s-a întâmplat într-un an de zile. Şi Iohannis şi PNL-ul caută să ne prostească pe toţi, nu se poate aşa ceva. Nu e nimeni prost'', a spus Paul Stănescu, în exclusivitate la Antena 3.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close