Antena 3 CNN Actualitate Paul Tecuceanu caută în continuare răspunsuri prin tribunale cu privire la moartea fratelui său (VIDEO)

Paul Tecuceanu caută în continuare răspunsuri prin tribunale cu privire la moartea fratelui său (VIDEO)

Paul Tecuceanu caută în continuare răspunsuri prin tribunale cu privire la moartea fratelui său (VIDEO)
08 Apr 2010   •   22:50

Cu ochii în lacrimi, fratele lui Toni Tecuceanu, actorul care ar fi murit de gripă porcină, caută răspunsuri prin tribunale.

Joi, Paul Tecuceanu a obţinut judecarea dosarului cu trei luni mai devreme, adică în iunie. Atunci ar putea afla dacă Toni a murit sau nu din cauza gripei porcine.

Reprezentanţii Spitalului Matei Balş şi medicul Adrian Streinu Cercel, pe care Paul Tecuceanu i-a dat în judecată, refuză în continuare să îi arate dosarul medical al fratelui său.

Paul se gândeşte să ceară daune morale mai mari şi nu un leu cum a solicitat iniţial.

"Scopul principal al acestui proces nu este îmbogăţirea mea personală sau a familiei mele, pentru că nicio sumă de bani din lumea asta nu poate şterge durerea din sufletele noastre, scopul declarat al acestui proces este aflarea adevărului despre moartea lui Toni", a declarat Paul Tecuceanu.

Actorul Toni Tecuceanu a încetat din viaţă la începutul acestui an, pe 5 ianuarie. Potrivit informaţiilor oficiale, actorul ar fi fost ucis de gripa AH1N1. Ulterior însă, familia lui Toni Tecuceanu a aflat că actorul a murit după ce a contractat o bacterie în spital.



Observator


×
Subiecte în articol: deces gripa porcina
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close