Antena 3 CNN Actualitate Pavel Abraham, despre audierile lui Boc și Videanu: „A fost o politică de partid de a pune oameni șantajabili, dispuși să facă orice pentru a-și menține funcțiile”

Pavel Abraham, despre audierile lui Boc și Videanu: „A fost o politică de partid de a pune oameni șantajabili, dispuși să facă orice pentru a-și menține funcțiile”

Pavel Abraham, despre audierile lui Boc și Videanu: „A fost o politică de partid de a pune oameni șantajabili, dispuși să facă orice pentru a-și menține funcțiile”
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
20 Oct 2017   •   19:04

Avocatul Pavel Abraham a afirmat în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, că denunțătorul Gheorghe Ștefan a tăcut foarte mult timp iar acum când a început să vorbească deranjează anumite persoane care se obișnuiseră să folosească oameni șantajabili pentru a-și atinge scopul.

„Cred că a fost o politică la nivel național de partid de a colecta fonduri de a pune oameni care fie sunt șantajabili fie disponibili să-și mențină functiile să obțină pe cai ilegale niște bani. Domnul Gheorghe Ștefan este un om echilibrat acum o parte dintre cei care se simt lezați dau în domnia sa dar a fost singurul care a tăcut foarte mult timp și care a luat toate consecințele. În cazul Microsoft el primește șase ani închisoare la Înalta Curte iar ceilalți trei și doi ani iar banii nici măcar nu au ajuns la dânsul” a declarat Abraham. 

Mai mult, avocatul a subliniat faptul că „există persoane care au o imunitate absolută”, făcând referire la Traian Băsescu.

„Domnul Băsescu nu pățește nimic, doar o persoană din cele care au reclamat arată că acea scrisoare care avea 140 de tone plătită de un denunțător și denunțul se găsește la DNA a fost pentru bun de tipar semnată chiar de către fostul președinte al României. Nici măcar nu-l întreabă nimeni, probabil ca martor îl vor chema. Justiția româna are de pierdut. Această aplicare după părerea mea este selectivă. Unii sunt tratați de o manieră subiectivă și li se dau certificate de bună purtare fiind asculați ca martori dându-se clasări, de aceea nu mă miră că controlul făcut de inspecția juduciară că este aspru, nu este asupru” a mai adăugat Pavel Abraham la emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3 .

×
Subiecte în articol: 100 de minute Pavel Abraham Boc Videanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close