Antena 3 CNN Actualitate Pavel Abraham: DNA refuză să-l audieze pe Traian Băsescu în dosarul fratelui său

Pavel Abraham: DNA refuză să-l audieze pe Traian Băsescu în dosarul fratelui său

Pavel Abraham: DNA refuză să-l audieze pe Traian Băsescu în dosarul fratelui său
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Iul 2014   •   09:07

Procurorii DNA refuză categoric să-l audieze pe preşedintele Traian Băsescu în calitate de martor, în dosarul fratelui său, Mircea Băsescu, a declarat, vineri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham.

"Potrivit dispoziţiilor legale, noi avem dreptul să cerem probe şi am făcut acest lucru imediat după declanşarea cercetărilor", a declarat avocatul la Antena 3, arătând că, printre probele solicitate se numără şi audierea preşedintelui Traian Băsescu.

Avocatul Pavel Abraham a afirmat că motivul pentru care audierea nu a mai avut loc este acela că instanţa nu a mai considerat-o necesară, "în cauză existând probe suficiente pentru faptele pe care noi voiam să le probăm".

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, a fost reţinut, la jumătatea lunii iunie, de procurorii anticorupţie, după ce a fost audiat în dosarul în care fiul lui Bercea Mondial îl acuză de trafic de influenţă.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie



×
Subiecte în articol: mircea basescu Pavel Abraham
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close