Pavel Abraham: Nu a existat o confruntare între Mircea Băsescu şi familia lui Bercea

de S.T.    |    26 Iun 2014   •   19:16
Pavel Abraham, avocatul familiei Bercea, a fost invitatul lui Radu Tudor, joi seară, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", unde a vorbit în exclusivitate despre cum au decurs audierile la DNA.

"Totul s-a desfăşurat potrivit legii, cu rigoare, cu seriozitate. Audierile au durat destul de mult cu Anghel Izaura şi Anghel Sandu. S-au discutat obiectivele unei expertize tehnico-criminalistice privind înregistrările care au fost prezentate DNA, sub raportul autenticităţii (...). Obiectivele sunt clare, noi, apărarea, nu avem niciun fel de observaţii de făcut. E o stare de normalitate în ceea ce s-a cerut şi suntem încrezători că aceasta este realitatea şi nu pot exista probleme în legătură cu ele", a spus avocatul.

"Tribunalul Constanţa a admis modificarea controlului judiciar pentru Izaura şi aceasta va putea fără aprobare să plece acum în ţară oriunde. Va avea libertatea de a-şi vizita rudele, de a lua legătura cu apărarea", a mai spus Pavel Abraham.

Potrivit acestuia, "nu a existat nicio confruntare între Mircea Băsescu şi familia lui Bercea, fiindcă obiectivele erau să fie ascultaţi cei doi martori".


"Suntem încă într-o fază care nu presupune asemenea chestiuni", a punctat avocatul.

"S-au dat nume, este adevărat. Au fost amintite în contextul dat, numele unor personalităţi de rang local sau central".


Pavel Abraham a explicat motivele pentru care s-a implicat în dosarul Bercea-Băsescu.

De altfel, avocatul a făcut o dezvăluire extrem de importantă şi a spus că înregistrările pe care le-au făcut membrii familiei Bercea Mondial cu Mircea Băsescu sunt perfect legale şi au fost confirmate de procurori.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei".

x close