Antena 3 CNN Actualitate Pay it forward! Dăruieşte şi nu te uita în urmă

Pay it forward! Dăruieşte şi nu te uita în urmă

Pay it forward! Dăruieşte şi nu te uita în urmă
de N.B.    |    10 Oct 2012   •   11:10

Ce s-ar întâmpla dacă oamenii ar dărui în fiecare zi câte ceva unor persoane pe care nu le cunosc fără să ceară nimic în schimb, decât, poate, repetarea gestului? Asociaţia Because We Care a gândit o campanie prin care să implice oamenii într-o astfel de acţiune, care să devină o rutină cotidiană.

Prin iniţiativa "Dăruieşte şi nu te uita în urmă", asociaţia invită oamenii să ia orice doresc să dăruiască când pleacă la muncă, în pauza de masă sau la plimbare. Poate fi orice, de la o carte, o jucărie, un borcan de gem, o cutie de bomboane, la haine sau alte obiecte care ar putea fi folosite de cei care le găsesc.

"Împachetaţi frumos cadoul şi, eventual fără să vă vadă nimeni, lăsaţi-l la vedere, într-un loc public, cu un biletel pe care scrieţi: «Cu mult drag pentru oricine are nevoie. Ajuta si tu pe cineva fara sa ceri nimic in schimb!»", spun instrucţiunile campaniei.

Antena 3 se alătură iniţiativei şi trimite reporterii şi realizatorii pe teren pentru a lăsa cadourile pentru cei care le doresc. Sabina Iosub şi Niels Schnecker vor lăsa cadourile la Arcul de Triumf, Alina Petrescu îl va duce la Muzeul Antipa, Lorena Burlacu va contribui cu un cadou lăsat în Gara de Nord, Dana Grecu va merge în Piaţa Romană, Maria Coman la Spitalul Floreasca, iar Sandra Stoicescu la o şcoală din cartierul Băneasa.

Pentru că televiziunile sunt acuzate că îndobitocesc populaţia şi nu oferă suficiente programe culturale, Antena 3 va începe prin a pune cărţi în cadouri. În spiritul campaniei, vedetele Antena 3 vă îndeamnă să dăruiţi fără să vă uitaţi în urmă, iar dacă aveţi posibilitatea, faceţi o poză şi împărtăşiţi-o cu ceilalţi pe pagina de Facebook.


×
Subiecte în articol: Campanie cadouri Campanie
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close