Antena 3 CNN Actualitate Paznicul unui liceu sucevean a fost bătut şi apoi aruncat peste gard de doi tineri

Paznicul unui liceu sucevean a fost bătut şi apoi aruncat peste gard de doi tineri

Paznicul unui liceu sucevean a fost bătut şi apoi aruncat peste gard de doi tineri
Sursa foto: Foto: INTACT Images
23 Sep 2012   •   14:53

Paznicul unui liceu sucevean a fost bătut, sâmbătă, de doi tineri şi apoi aruncat peste gardul instituţiei în apropierea unui magazin, unde l-au mai lovit cu un par, bărbatul fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, contuzii şi multiple escoriaţii, conform Mediafax.
   
Potrivit IJP Suceava, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Suceava, agent de pază la Colegiul Naţional de Informatică "Spiru Haret" din Suceava, a reclamat, sâmbătă, că a fost agresat fizic de către doi tineri, în curtea unităţii şcolare, în timpul serviciului.
   
Potrivit cercetărilor, agentul de pază, aflat în timpul serviciului s-a sesizat că doi tineri au intrat în curtea unităţii şcolare prin escaladarea gardului în dreptul căminului internat.
   
Întrucât cei doi au provocat gălăgie prin strigăte adresate altor tineri internaţi în cămin, agentul de pază, care şi-a declinat calitatea, le-a solicitat să înceteze şi să părăsească unitatea.
   
Agentul de pază susţine că cei doi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, au devenit recalcitranţi, l-au lovit cu pumnii şi picioarele şi l-au aruncat peste gard în stradă, în apropierea unui magazin alimentar, unde l-au lovit cu un par în zona occipitală.
   
Paznicul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la UPU Suceava, unde a fost diagnosticat cu "traumatism cranio cerebral regiune occipitală, contuzie hemitorace drept şi multiple excoriaţii la nivelul membrelor superioare", viaţa lui nefiind pusă în primejdie şi nu a fost necesară internarea.
   
Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea celor doi care urmează să fie cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, încadrarea juridică a exactă a faptei urmând să fie stabilită după examinarea medico legală.

×
Subiecte în articol: tineri paznic liceu Suceava violenta
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close