Antena 3 CNN Actualitate "PDL, nu uita, Gherla este casa ta!" Asta au strigat românii din toată ţara de Ziua Unirii Principatelor

"PDL, nu uita, Gherla este casa ta!" Asta au strigat românii din toată ţara de Ziua Unirii Principatelor

"PDL, nu uita, Gherla este casa ta!" Asta au strigat românii din toată ţara de Ziua Unirii Principatelor
Sursa foto: Foto: ziarulring.ro
de O.P.    |    25 Ian 2012   •   08:21

Mii de români au profitat de aniversarea Unirii Principatelor Române şi au ieşit în stradă pentru a cere demisia actualei puteri. Deşi s-au prins în hora unirii, de la manifestaţii nu au lipsit nici lozincile împotriva preşedintelui şi premierului.
Peste 400 de persoane din Giurgiu au protestat, marţi, în faţa Teatrului "Tudor Vianu" din municipiu, unde au dansat Hora Unirii şi au scandat lozinci împotriva lui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc, iar apoi au pornit în marş, pe o distanţă de un kilometru, până în faţa Prefecturii Giurgiu.

Aproape 2.000 de persoane au participat, marţi seară, la un miting de protest organizat de USL Argeş, în timpul căruia doi protestatari au dat foc unui portret al lui Traian Băsescu, la manifestare fiind prezenţi lideri locali ai opoziţiei din judeţ, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Aproximativ şapte sute de persoane din municipiul Sibiu au participat, marţi seară, pe ploaie, la o acţiune de protest faţă de preşedintele Traian Băsescu şi Guvern, manifestarea încheindu-se fără incidente, dar nu înainte ca manifestanţii să se prindă în Hora Unirii.

Aproximativ 120 de persoane au manifestat paşnic, marţi seară, la Oradea, împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu, cerându-le demisia şi scandând că vor alegeri anticipate.

Aproximativ o sută de persoane, în majoritate revoluţionari, pensionari şi susţinători ai monarhiei, au protestat, marţi, în Piaţa Victoriei din Timişoara.

Peste o sută de persoane au participat, marţi, la o nouă zi de proteste în faţa Prefecturii Constanţa, oamenii scandând lozinci antiprezidenţiale şi antiguvernamentale şi dansând Hora Unirii, pentru a marca astfel Ziua Unirii Principatelor Române.

 

Peste 1.500 de vasluieni s-au prins în Hora Unirii, marţi seară, în Piaţa Civică din municipiul Vaslui, la finalul unui spectacol de patru ore din care au lipsit discursurile politicienilor şi pe parcursul căruia s-au auzit şi scandări antiprezidenţiale.

 

 

 



×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close