Antena 3 Actualitate Pe autostradă se fură ca în codru. Şoferii intră şi ies de pe A3 fără nici o jenă, chiar dacă acest lucru este interzis

Pe autostradă se fură ca în codru. Şoferii intră şi ies de pe A3 fără nici o jenă, chiar dacă acest lucru este interzis

08 Feb 2013   •   07:50
Pe autostradă se fură ca în codru. Şoferii intră şi ies de pe A3 fără nici o jenă, chiar dacă acest lucru este interzis
Sursa foto: Foto: Agerpres

Nici bine nu a fost inaugurată, că A3 a rămas deja fără porţile metalice care opreau accesul masinilor pe pasaralele care nu sunt terminate. Autorităţile spun că cei care le-au furat sunt chiar locuitorii din apropiere, care au vrut să aibă şi ei acces pe autostradă fără să mai fie nevoiţi să ocolească pe la intrările autorizate.

Şoferii intră şi ies de pe Autostrada 3 cu toate că acest lucru este interzis. De la Bucureşti la Ploieşti, Autostrada 3 are doar o ieşire funcţională, la Snagov.

Celelalte ieşiri proiectate sunt neterminate, iar accesul maşinilor a fost restricţionat cu porţi metalice. Şoferii din localităţile prahovene au vrut că aibă şi ei acces pe autostradă şi au furat porţile ca să nu mai ocolească pe la intrările autorizate.

Autorităţile sunt conştiente de aceste furturi şi nu vor să montze ale porţi metalice până când poliţia nu va patrula pe autostradă să le păzească.

Potrivit proiectelor, ieşirile sau intrările pentru autostrada 3 vor fi gata peste doi ani.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close