Antena 3 Actualitate Pe ce dă banii CNAIR. Aproape un milion de lei pentru mobilarea instituției

Pe ce dă banii CNAIR. Aproape un milion de lei pentru mobilarea instituției

16 Iul 2017   •   17:35
Pe ce dă banii CNAIR. Aproape un milion de lei pentru mobilarea instituției
Sursa foto: Foto: Pixabay

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit firmei Lemacons, cu sediul în localitatea Tuluceşti, judeţul Galaţi, un contract în valoare de aproape 946.000 de lei pentru furnizarea de mobilier, potrivit unui anunţ de atribuire postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). 

Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, pe baza preţului cel mai scăzut. 

Conform anunţului, a fost organizată licitaţie electronică, fiind primite 20 de oferte, însă doar 12 au fost admisibile. 

Valoarea contractului este de 794.660 lei, fără TVA, şi nu poate fi subcontractat. Obiectul contractului îl reprezintă furnizarea de piese de mobilier, scaune pivotante, birouri şi mese şi mobilier de birou. 

Potrivit site-ului propriu, compania Lemacons a fost înfiinţată în anul 2009 din capital integral privat românesc şi este specializată în execuţia lucrărilor de construcţii rezidenţiale şi nerezidenţiale şi instalaţiile aferente, lucrări hidrotehnice, lucrări de construcţie a drumurilor, autostrăzilor şi podurilor, lucrări de canalizare şi alimentare cu apă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close