Antena 3 CNN Actualitate "Pedepsele sunt prea mici în comparaţie cu faptele". Telespectatorii Antena 3, nemulţumiţi de sentinţa pentru violatorii din Vaslui

"Pedepsele sunt prea mici în comparaţie cu faptele". Telespectatorii Antena 3, nemulţumiţi de sentinţa pentru violatorii din Vaslui

"Pedepsele sunt prea mici în comparaţie cu faptele". Telespectatorii Antena 3, nemulţumiţi de sentinţa pentru violatorii din Vaslui
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Aug 2015   •   08:18

Sute de telespectatori Antena 3 au reacţionat imediat după aflarea sentinţei pentru cei şapte violatori. Cei mai mulţi spun că pedepsele sunt prea blânde şi cer ca aceştia să fie pedepsiţi mai aspru.

Aşteptăm în continuare mesajele dumneavoastră pe adresa de email [email protected].

Armina ne-a scris că reducerea numărului de acte antisociale din  ţara noastră se poate face doar prin triplarea pedepselor. Telespectatoarea noastră mai scrie că o altă soluţia ar fi şi "castrarea chirurgicală a violatorilor."

Şi Maria este de părare că pedepsele sunt prea mici în comparaţie cu faptele. Adaugă însă că faptul că cei 7 tineri au fost condamnaţi este un început. Telespectatoarea noastră mai scrie că în cazul Marianei Rarinca s-a trecut direct la închisoare, dar că aceasta este justiţia în acest moment în România.

Camelia ne-a scris că indiferent de ce pedeapsă ar fi primit cei şapte tineri, fata violată nu va mai putea să aibă o viaţă normală de acum înainte. Telespectatoarea se întreabă cum ar reacţiona tinerii dacă fiicele lor ar trece prin astfel de experienţe.

Arthur este mai tranşant şi spune că tinerii meritau să facă închisoare, iar sentinţa este una foarte bună şi meritată.

Vă invităm să ne scrieţi părerea dumneavoastră despre sentinţele din dosarul de viol de la Vaslui pe adresa de mail [email protected]. Sunteţi mulţumiţi de nivelul pedepselor primite de cei şapte violatori? Aşteptăm mesajele dumneavoastră, iar cele mai pertinente opinii vor fi făcute publice în jurnalele de ştiri.

×
Subiecte în articol: viol Vaslui Nu abuzurilor
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close