Antena 3 CNN Actualitate Pedofilul care atingea copiii pe o plajă din Constanţa este caporal. A fost dus la instanţă cu propunere de arestare

Pedofilul care atingea copiii pe o plajă din Constanţa este caporal. A fost dus la instanţă cu propunere de arestare

Pedofilul costumat în salvamar care se apropia de copii sub pretextul că vrea sa îi inveţe să înoate şi apoi îi atingea este caporal. Bărbatul a fost reţinut 24 de ore şi dus în faţa judecătorilor constănţeni cu propunere de arestare preventivă.

Pedofilul care atingea copiii pe o plajă din Constanţa este caporal. A fost dus la instanţă cu propunere de arestare
de Claudia Popovici    |    04 Sep 2020   •   14:30

Individul a fost observat pe o plajă din Contanţa în timp ce încerca să se apropie de copii sub pretextul că vrea să îi învețe să înoate. Purta un şorţ de salvamar, astfel că, iniţial, nu a atras bănuiala nimănui. Una din victimele sale a fost o fetiţă al cărei părinte a intervenit după ce a văzut comportamentul deviant al bărbatului.

Omul l-a oprit pe suspect şi a chemat poliţia. Intrebat de tatăl fetiţei cu ce se ocupă, individul a spus că este cadru MApN la o unitate din ţară şi că îşi petrece majoritatea timpului pe plajă.

El şi-a petrecut noaptea în arestul Inspectoratului de Poliţie din Constanţa, iar astăzi a fost dus în faţa magistaţilor cu propunere de arestare preventivă, pentru agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

Individul a fost, până acum două zile, angajat la o unitate militare din Constanţa. Avea gradul de caporal. 

"Militarul a fost evaluat psihologic în fiecare an, cu rezultate APT RSM (riscuri specifice serviciului militar) şi adaptat la condiţiile vieţii militare. Ultima evaluare psihologică a fost în anul 2019. Nu a prezentat comportamente dezadaptative în mediul militar.", spun reprezentanţii UM 01375

În ultimele zile, mai multe reclamaţii au fost făcute la poliţie pe numele său, iar bărbatul şi-a prezentat demisia, la presiunile superiorilor săi.

UPDATE: Magistraţii au decis arestarea individului pentru următoarele 30 de zile.

 

 

 

×
Subiecte în articol: pedofil copiii plaja Constanța arest
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close