Antena 3 CNN Actualitate Pedofilul din Ploieşti, condamnat la 16 ani de închisoare

Pedofilul din Ploieşti, condamnat la 16 ani de închisoare

Pedofilul din Ploieşti, condamnat la 16 ani de închisoare
Sursa foto: Foto: flcsocialissues.blogspot.com
de M.Z.    |    25 Noi 2011   •   18:15

Pedofilul care a îngrozit Ploieştiul după ce a violat o fetiţă de numai zece ani a fost condamnat, vineri, la 16 ani de puşcărie.

Deşi avocaţii părţilor vătămate au propus maximum de pedeapsa, respectiv 25 de ani, Marius Frumuzache a beneficiat de un articol de procedură penală intrat în vigoare anul trecut. Potrivit acestuia, cei care îşi recunosc fapta beneficiază de o reducere cu o treime a pedepsei maxime. Marius Frumuzache ar putea face recurs, sentinţa magistraţilor nefiind definitivă.

Pe 9 iunie, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a violat o fetiţă de zece ani din municipiul Ploieşti, chiar în casa în care aceasta locuieşte împreună cu părinţii săi. În timpul anchetei, bărbatul a recunoscut că este autorul altor două tentative eşuate de agresiune, cu mod de operare similar, comise asupra unor minore în acelaşi cartier al Ploieştiului, pe 1 iunie 2011 şi pe 17 mai 2010.

Expertiza medicală efectuată în acest caz a arătat faptul că bărbatul a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

Marţi, ploieşteanul a fost trimis în judecată şi pentru pornografie infantilă, după ce anchetatorii au găsit în laptopul acestuia mai multe fişiere cu minori în ipostaze obscene.

 



×
Subiecte în articol: pedofil inchisoare viol fetita
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close