Antena 3 Actualitate Pedofilul din Ploieşti este de negăsit. Părinţii nu îşi mai lasă copiii afară

Pedofilul din Ploieşti este de negăsit. Părinţii nu îşi mai lasă copiii afară

17 Iun 2011   •   11:18
Pedofilul din Ploieşti este de negăsit. Părinţii nu îşi mai lasă copiii afară
Sursa foto: Foto: Intact Images

Ploieştenii sunt terifiaţi de cel care joi a violat o fetiţă de 10 ani. Poliţiştii au împânzit toate străzile din oraş, au făcut portrete robot, dar nu reuşesc nici cum să dea de el. Oamenilor pur şi simplu le e frică să îşi scape copiii din ochi. Se tem că monstrul ar putea face oricând încă o victimă.

Aleile dintre blocuri şi parcurile din cartierul malu roşu, locuri unde altădată răsunau râsete de copii, sunt acum pustii. Nimeni nu îşi mai lasă copilul nesupravegheat la joacă.

Furia oamenilor faţă de bărbatul care a furat copilăria unei fetiţe pare nu are margini.

Poliţiştii au săltat zeci de suspecţi. Dar i-au eliberat pe toţi. Din păcate, un portret-robot al bărbatului care a violat-o joi pe fetiţa de zece ani nu a fost încă făcut. Poliţiştii au, însă, portretele-robot ale unor suspecţi în alte două cazuri de tentativă de viol trase, parcă, la indigo cu cel de joi. Oamenii legii nu exclud posibilitatea ca în toate cele trei cazuri autorul să fi fost acelaşi.

 


×
Subiecte în articol: Ploiești pedofil viol
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close