Antena 3 CNN Actualitate Pensii 2020: Află online când te poți pensiona!

Pensii 2020: Află online când te poți pensiona!

PENSII 2020. Casa Națională de Pensii Publice are o aplicație gratuită prin care utilizatorii pot afla data de pensionare pentru limită de vârstă, anticipată sau anticipată parțial. 

Pensii 2020: Află online când te poți pensiona!
Sursa foto: Pixabay.com
13 Iul 2020   •   18:20

Trebuie să accesați www.cnpp.ro/varsta-pensionare. Pentru furnizarea informațiilor privind data de pensionare se completează data nașterii, sexul (feminin sau masculin) și codul de securitate, după care se apasă butonul ”calculează”.

Va apărea mai jos un tabel cu toate variantele de pensionare posibile.

Pensii 2020: Cum poți afla online data pensionării

Casa Națională de Pensii Publice avertizează că datele furnizate cu ajutorul acestei aplicații au caracter informativ. Pentru informaţii complete, utilizatorii sunt rugați să se adreseze Casei Teritoriale de Pensii de care aparţin.

Florin Cîțu, despre mărirea cu 10% a pensiilor: Este o propunere pe care o facem noi

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a declarat, sâmbătă, la TVR, întrebat dacă rămâne stabilit că pensiile vor crește cu 10 la sută anul acesta că ”este o propunere pe care o facem noi”.

”Este o propunere pe care o facem noi în contextul acesta, cu criză la nivel global, cu deficit de 24% în SUA, economii care se prăbușesc cu 11 procente în toate Europa, șomaj în creștere. În tot acest context noi venim și facem un efort uriaș pentru a crește, totuși, pensiile în acest an cu cât se poate. Riscurile sunt foarte mari, e foarte ușor să cădem, să pierdem tot ce am construit”, a spus Florin Cîțu.

Care este pensia medie lunară în România și la ce sume se ajunge în Germania. Câți pensionari au cele două țări

Pensia medie lunară în România a fost de 1.292 lei anul trecut, conform datelor Institutului Naţional de Statistică (INS), analizate de Antena3.ro.

Cum se calculează pensia începând cu 1 iulie și care este valoarea punctului de pensie în România puteți citi AICI

×
Subiecte în articol: pensii pensionari
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close