Antena 3 CNN Actualitate Pensionar anchetat penal şi trimis în judecată de Fisc. Greșeala sa e făcută de mulți alți pensionari

Pensionar anchetat penal şi trimis în judecată de Fisc. Greșeala sa e făcută de mulți alți pensionari

Pensionar anchetat penal şi trimis în judecată de Fisc. Greșeala sa e făcută de mulți alți pensionari
Sursa foto: foto: picabay.com
07 Noi 2016   •   17:16

Pentru că a închiriat apartamentul pe care îl deţine în municipiul Brăila fără a declara veniturile obţinute la Fisc, brăileanul Vasile Vintilă, 66 de ani, a fost anchetat şi trimis în judecată de procurorii brăileni. Prejudiciul provocat bugetului de stat: 1.100 lei!

Potrivit dosarului penal, inculpatul Vasile Vintilă este proprietarul unui apartament situat pe strada Industriei , din cartierul Progresul, pe care l-a dobândit la data de 1 februarie 2008. În 2009, apartamentul în cauză făcuse obiectul unei tranzacţii fictive, Vintilă „vânzând-l” brăilencei Valentina N., pentru a nu figura cu bunuri la procesul de partaj pe care-l avea cu fosta soţie.

În perioada octombrie 2013 - iulie 2015, Vintilă i-a închiriat apartamentul Laurei B. , iar în perioada iulie 2015 - ianuarie 2016, a avut-o drept chiriaşă pe Cristinela I. “Sumele aferente chiriei, respectiv suma de 250 lei lunar primită de la B. Laura şi suma de 350 lei lunar primită de la I. Cristinela, au fost în beneficiul inculpatului”, precizează procurorul de caz.

Mai mult, pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: fisc
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close