Un italian de 72 de ani s-a îndrăgostit de o româncă de 24 de ani. Cum a ajuns pensionarul la închisoare de dragul ei

de Georgiana Adam    |    04 Feb 2021   •   22:50
Un italian de 72 de ani s-a îndrăgostit de o româncă de 24 de ani. Cum a ajuns pensionarul la închisoare de dragul ei Pexels.com

Septuagenarul a crezut că tânăra româncă, în vârstă de 24 de ani, este iubirea vieţii sale. Totul a mers bine o perioadă, până când femeia a decis să pună punct relaţiei. Pensionarul nu s-a putut împăca cu această idee şi a început să comită mai multe infracţiuni pentru a-şi demonstra iubirea.

Ultima lui tentativă de a-şi arăta iubirea i-a adus o condamnare la închisoare de 4 ani pentru care plăteşte şi acum.

În 2018 pensionarul a jefuit oficiul poștal din Ponteranica, provincia Bergamo, Italia, cu un pistol Dillinger de jucărie, de dragul iubitei sale românce.

"Eram într-o stare de confuzie din cauza unei dezamăgiri de dragoste, atât de arzătoare încât să mă scoată din minte. Și am comis acel gest, da acea tâlhărie din Ponteranica ... Acum îmi cer scuze pentru ceea ce am făcut”, a spus bărbatul de 72 de ani în apărarea sa.

Instanţa nu a fost impresionată de povestea amorezului şi i-a dat o pedeapsă de 4 ani de închisoare.

Problemele pensionarului cu legea sunt departe de a se fi terminat. Fosta iubită l-a denuţat de curând şi pentru hărțuire.

"Nu i-a lipsit niciodată nimic și am încercat să o ajut să își găsească un loc de muncă”, a declarat miercuri, bărbatul de 72 de ani, la ieșirea din tribunal unde se afla cu avocata sa, notează presa locală.

Acum el se află în arest la domiciliu.

 

 

 

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close