O pensionară de 90 de ani din Tulcea a distrus ușa unei vecine cu pumnii și picioarele

de Georgiana Adam    |    08 Feb 2021   •   20:30
O pensionară de 90 de ani din Tulcea a distrus ușa unei vecine cu pumnii și picioarele Pixabay.com

O pensionară de 90 de ani a distrus ușa unei vecine de 71 de ani, după ce aceasta a acuzat-o de furt. Victima a sunat la 112, iar bunicuţa agresoare este cercetată penal.

Pensionara în vârstă de 90 de ani, cu abilități de luptător profesionist, a reuşit să atragă atenția opiniei publice prin acte de violenţă deosebite.

Victima, cu 20 de ani mai tânără, le-a povestit jandarmilor că vecina şi-a făcut un obicei din a-i distruge uşa locuinței, acuzând-o de furt.

Bunicuţa agresoare s-a făcut nevăzută la venirea poliţiei

Jandarmii ajunşi la faţa locului au constatat că bunicuţa, în vârstă de 90 de ani cu puteri nebănuite, a reuşit să distrugă uşa vecinei, lovind-o cu pumnii şi picioarele.

"Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelanta, o femeie în vârstă de 71 de ani, care a relatat faptul că vecina sa, în vârstă de 90 de ani, i-a distrus uşa de acces în locuinţă, lovind-o cu pumnii şi picioarele.

Femeia a declarat că vecina sa o acuză de furtul unor obiecte din locuinţă, precizând că nu este prima dată când aceasta îi distruge uşa de acces în locuinţă.

Persoana reclamată nu a fost găsită la domiciliul acesteia, însă jandarmii au întocmit pe numele acesteia actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Tulcea.

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close