Antena 3 CNN Actualitate Doi pensionari români, acuzaţi de sustragere de minori, după ce au plecat din ţară cu nepoata lor, fără acordul mamei

Doi pensionari români, acuzaţi de sustragere de minori, după ce au plecat din ţară cu nepoata lor, fără acordul mamei

Cei doi soți au luat decizia de a placa din Italia, în România cu nepoata lor în vârstă de doi ani, fără acordul mamei, după ce fiul lor a murit într-un accident rutier cu două săptămâni în urmă.

Doi pensionari români, acuzaţi de sustragere de minori, după ce au plecat din ţară cu nepoata lor, fără acordul mamei
Sursa foto: HEPTA
de Claudia Popovici    |    08 Mar 2021   •   20:55

Mama copilei, în vârstă de 27 de ani, şi-a denunţat socrii în italia pentru sustragere de minori după ce au plecat în România împreună cu nepoțica lor, în vârstă de 2 ani, fără să o anunţe.

Potrivit acesteia, ultima dată când bunicii copilei au vorbit cu ea la telefon, soacra i-ar fi spus să nu o mai sune niciodată și că ea și soțul ei încă îl plâng pe fiul lor care a murit într-un accident rutier cu două săptămâni în urmă.

Accidentul a avut loc la Alatri, provincia Frosinone (Lazio). Ionuț Nistor avea 25 de ani și se afla la volanul unui BMW când a pierdut controlul mașinii, a părăsit carosabilul și s-a izbit de un copac de pe marginea șoselei. Tânărul român a murit pe loc, notează presa locală.

După moartea fiului lor, bunicii s-au întors în România și au luat-o cu ei pe fetiţă, fără documente și mai ales fără acordul mamei sale. În acest context, femeia i-a denunţat pe cei doi pensionari pentru sustragere de minori.

Autorităţile italiene fac acum cercetări pentru a se stabili exact cum au decurs evenimentele.

×
Subiecte în articol: pensionari copil Italia
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close