Antena 3 CNN Actualitate Pensionarul care a înjurat-o pe Elena Udrea: M-au urmărit, m-au ameninţat, că îmi arată ei cine sunt ei şi cine sunt eu

Pensionarul care a înjurat-o pe Elena Udrea: M-au urmărit, m-au ameninţat, că îmi arată ei cine sunt ei şi cine sunt eu

Pensionarul care a înjurat-o pe Elena Udrea: M-au urmărit, m-au ameninţat, că îmi arată ei cine sunt ei şi cine sunt eu
Sursa foto: Foto: VideoNews
06 Iul 2014   •   20:04
Pensionarul care a înjurat-o pe Elena Udrea la Constanţa, sâmbătă, a explicat, într-un interviu pentru Neptun TV, de ce a recurs la acest gest şi ce intenţionează să facă în continuare. 
 
Omul a explicat că a fost urmărit de un grup de oameni după gestul său şi ameninţat. 
 
"A venit domnul director de la hotel cu 3, 4 persoane după el, m-a urmărit şi m-a ameninţat, m-a înjurat. Eu am o problemă la picior şi m-a urmărit şi m-a făcut "şchiop", mi-a promis că îmi arată cin este el şi cine sunt eu. Să vină să mă ameninţe pe mine. Păi de ce? A zis că am fost pus de Mazăre (Radu Mazăre n.r.).  Alea au fost cuvintele mele, ce am vrut eu să îi transmit. Nu am sărit pe maşină, nu am făcut scandal, i-am spus Elenei Udrea că ne-au adus la sapă de lemn şi acum a venit să cerşească voturi la Constanţa. A plecat, nici nu m-a băgat în seamă. "
 
Omul a recunoscut că va depune plângere împotriva agresorilor. 
 
"Voi depune plângere. Normal. Pe mine nu m-a învăţat nimeni, nici Mazăre, nici alţii. Am 65 de ani, ştiu ce fac şi ce  zic. Ce m-a deranjat cel mai tare este că erau nişte oameni acolo la terasă care urlau că sunt al lui Mazăre. Eu în viaţa mea nu am vorbit cu Mazăre, nu l-am văzut în viaţa mea. I-a deranjat ca m-am luat de doamna Udrea."
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close