Antena 3 CNN Actualitate Pentru Daniela, viaţa joacă o dramă dincolo de cortină. Oferă-i puterea să zâmbească, să trăiască, să spere

Pentru Daniela, viaţa joacă o dramă dincolo de cortină. Oferă-i puterea să zâmbească, să trăiască, să spere

Pentru Daniela, viaţa joacă o dramă dincolo de cortină. Oferă-i puterea să zâmbească, să trăiască, să spere
de O.P.    |    01 Apr 2013   •   11:40
Pentru cei mai mulţi dintre noi viaţa se scurge, ca într-o clepsidră infinită pe care nu o poţi opri. Însă pentru unii, viaţa este un şirag de lacrimi, de dureri şi tristeţi.

Ce a făcut să merite asta? Cum poate rămâne cineva nepăsător în faţa durerii lor? Putem schimba rezultatul acestor întrebări sfâşietoare. Poate că aceşti oameni necăjiţi au fost aduşi în viaţa noastră cu un scop. Tu alegi care este acela.

Ionuţ Roman, un utilizator al site-ului nostru, ne-a trimis pe adresa de mail [email protected] o poveste sfâşietoare, al cărei final poate fi altul dacă tu şi cu mine ne dăm mâna pentru a-l schimba:

"Ea este Daniela, o fetiţă de 9 ani care la varsta de 6 luni, în urma unei injectii administrate gresit, a ramas paralizata si sufera de un handicap de gradul I. Am cunoscut-o în Spitalul Clinic de Urgenta Arad, în sectia de Pediatrie II, alături de bunica sa.



Trecutul ei este unul tragic, in adevaratul sens al cuvantului. Mama ei este decedata de 6 ani, iar tatal este inchis in penitenciar deoarece dupa decesul mamei, acesta a luat-o pe cai gresite, lasand-o in grija bunicii.

Bunica este pensionara, vaduva si mai are inca 3 copii de crescut (fratii Danielei). Din cauza varstei inaintate, bunica nu prea are puterea, nici materiala nici fizica, sa suporte tratamentul de care are nevoie Daniela. Din spusele bunicii, cu ajutorul unui tratament si al unui program stabilit, Daniela ar avea sanse sa se recupereze in proportie de 60%.

Asa ca ideea mea este urmatoarea: sa incercam sa o ajutam pe Daniela, fiecare cum putem, cu o jucarie, cu o hainuta, cu bani (oricat putem, chiar si cu 1Leu), cu un Share, cu o rugaciune sau macar cu o vizita. Chiar daca nu ne cunoaste este necesar sa simta ca cineva o iubeste si ii pasa de ea.

Poate uni dintre noi avem cunostinte sau membri din familie care lucreaza in domeniul medical si o pot ajuta cu unele sfaturi incotro sa mearga cu Daniela, ce drum sa urmeze. Fiecare dintre noi suntem parinti, avem nepoti sau avem un vecin care are un copil. Daniela nu are sanse de vindecare completa, dar are o sansa pe care NOI TOTI i-o putem oferi.

Este un suflet de copil care nu se poate apăra, nu se poate descurca singura. Este un copil care are pofta de viata mai mult poate decat unul normal, fara probleme. Este un suflet inocent care ARE NEVOIE DE NOI TOTI IMPREUNA.

Daca doriti sa o vizitati sau sa o ajutati, ne gasiti in Spitalul de Urgente Arad, clinica de Pediatrie II etaj I camera 9.

NU STA DEOPARTE,IMPLICATE,PRETUIE
STE VIATA. date contact:(004) 0743380151, e-mail: ionutrak@yahoo.com"




×
Subiecte în articol: vaccin
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close