Antena 3 CNN Actualitate Pepe, legături cu interlopi care înşală bătrâni: Fiica şefului grupării infracţionale, iubita cântăreţului

Pepe, legături cu interlopi care înşală bătrâni: Fiica şefului grupării infracţionale, iubita cântăreţului

Pepe, legături cu interlopi care înşală bătrâni: Fiica şefului grupării infracţionale, iubita cântăreţului
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Sep 2011   •   11:59
Pepe are legături cu o grupare interlopă care înşală bătrani. Poliţia suspectează că membrii Clanului Pastramă ar fi abandonat o femeie în condiţii mizere, după ce i-au vândut casa. Femeia a locuit în Bucureşti, dar a fost lăsată unei familii sărace din Călăraşi, pe baza unei chitanţe de mână. Clanul Pastramă a ajuns celebru după ce fiica şefului, Raluca Pastramă, a devenit iubita lui Pepe.

Bătrâna a fost abandonată după ce a fost păcălită să îşi vândă casa unor interlopi. Ea a ajuns într-o magazie murdară din Călăraşi, unde a fost descoperită de poliţie. Femeia nu îşi aminteşte cum a ajuns din Bucureşti în Călăraşi.

Bătrâna a fost lăsată unei familii care să o ţină ascunsă în schimbul a 100 de milioane de lei vechi. Însă şi familia respectivă a fost păcălită de interlopi.

Una dintre persoanele care au adus-o pe bătrână în Călăraşi este rudă cu familia care a primit-o.

Femeia a fost descoperită într-o acţiune care viza afacerile Clanului Pastramă din Bucureşti. Membrii clanului sunt suspectaţi că păcăleau bătrani din capitală pentru a le lua casele.

Presa mondenă a scris pentru prima dată, în urmă cu aproximativ două săptămâni, despre relaţia lui Pepe cu Raluca, fiica şefului clanului Pastramă.

Potrivit tabloidelor, relaţia ar fi una destul de serioasă. Pepe ar fi fost acceptat de părinţii Ralucăi, şi, de asemenea, a prezentat-o pe tânără familiei sale. Totuşi, în public, cei doi se comportă doar ca doi amici. Raluca Pastramă are 20 de ani.
 

 

 

×
Subiecte în articol: pepe batrani
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close