Antena 3 CNN Actualitate Percheziții acasă la polițistul pedofil. Ce caută anchetatorii

Percheziții acasă la polițistul pedofil. Ce caută anchetatorii

Percheziții acasă la polițistul pedofil. Ce caută anchetatorii
08 Ian 2018   •   17:37

Poliţiştii fac percheziţii luni după-amiază la locuinţa bărbatului acuzat că a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din Bucureşti.

Acțiunea are loc după ce bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează news.ro.

La data de 08.01.2018, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul S.E. sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală", a anunţat Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Conform sursei citate, "în ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în  lift şi pe palierul etajului 8 -   inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani şi l-a pupat pe obraji  pe minorul  în vârstă de 9 ani".

"În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a  inculpatului pe o durată de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inclusiv cu privire la eventuala implicare a persoanei în cauză în fapte similare", precizează Parchetul Tribunalului Bucureşti.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close